smulansvarld

Direktlänk till inlägg 6 december 2011

Spår i vinterväder...

Av smulansvarld - 6 december 2011 11:20

Idag såg det ut så här när vi kom till skogen..


  


Och matte hade satt spår på dagordningen, även för liten Smula. Fast det kan jag säg att jag absolut inte var sugen på i detta kalla vädret!

Men vem lyssnar på mig,grrr.


När matte lagt ut våra spår så skulle det ju klart först promeneras men då total vägrade jag!

Jag stod envetet kvar vid bilen när dom gick, fast syster Yster hela tiden kom springande tbx och skulle hämta mig!  En och annnan utskällning fick jag till slut med av henne, men då blev jag arg och gick under bilen och tjurade.


 


Men tror ni jag vann kampen, nädå..klart som korvspad att matte skulle ta fram mumsgodis så man inte kunde motså att komma fram  .


Fast hon fick bära mig ett tag iallafall, tills jag inte kunde motstå jaga efter syster. Sen var det riktigt kul där i skogen  .


Och spårade duktigt gjorde jag sen oxå, och matte litade helt på mig idag så hon hade inga snitslar i spåret bara start o slut.

Hela vägen fram till lilla nallen nosade jag mig fram och sen blev det jummie-pastej som belöning! Tänk att jag inte ville va med först??!


Matte tyckte min tröja passade mig PERFEKT idag, så duktig som  jag var (till slut...)!


  


Hej hopp! 







 
 
Rasmus

Rasmus

6 december 2011 13:37

Här har man all förståelse för att du vägrade, för det är ingen liten skog ni får söka i. Fast här skulle man nog ska allt om man fick så lyxig och smarrig belöning, hu. Också gulligt av din syster yster att tänka på dig och att hon inte gav upp, för tänk vad du hade gått mist om mycket, he.

Och här blev man fotograferad i den lilla snön som nu äntligen fallig här över oss :)

Tasskramiz till världens sötaste princess

http://papillonbus.bloggplatsen.se/

 
Gizmo

Gizmo

6 december 2011 14:34

TYPISKT tvåbeningar.. Lura dig med godis.. Du kan väl komma hit och mysa med mig ist??? Du får plats i fönstret hos mig så kan vi sitta och skvallra en stund..

http://gizmopojken.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av smulansvarld - 19 februari 2017 20:52


Här kommer en liten kvällshälsning från mig. Eftersom här fortfarande är tomt så kör jag på     Idag var jag o mina kompisar ut i skogen o spårade och sprang runt o busade på en skogspromenad. Jag må vara liten men en jobbande hund är jag minsa...

Av smulansvarld - 18 februari 2017 10:20


God Lördag på er!   Humlesurr här igen...för några smulor syns inte här?   Men desto roligare för mig     Ni minns väl hur söt jag är va??       Här sitter jag med en liten rosett jag fick på en rallytävling förr året   ...lr us...

Av smulansvarld - 11 september 2015 22:03


  Hej på er, här kommer Humlan surrande igen!  Än så länge tycks jag inte blivit upptäckt så då måste det väl vara ok  att surra runt här!😏😜   Humlan over and out!   ...

Av smulansvarld - 2 september 2015 20:02


Humlan här   Dax att busa här inne igen.... verkar inte som den där Smulan märkt nåt än??           Humlan over and out!     ...

Av smulansvarld - 28 augusti 2015 11:32


Nämen...det här var ju skoj!   Jag har just kapat Smulans blogg   Och hade hon varit här hade hon säkert skrikit högt !!     Och vem är då denna inkräktare? Jo jag heter Humlan OCH är den sötaste lilla varelsen ever!            ...

Ovido - Quiz & Flashcards