smulansvarld

Direktlänk till inlägg 28 juli 2012

En lördag med åskvarning.....

Av smulansvarld - 28 juli 2012 18:31

Idag fick matte ett sms från Telia som sa att ett stort åskväder var på väg in nu i helgen, sen tipsade de henne att dra ut kontakter från tv,dator etc och för vidare information kunde hon gå in på Telias hemsida...service lr?  


Men nu har det inte varit nåt riktigt åskväder, lite snabbt kom det in nåt imorse...men sen har det bara varit kvalmigt och då och då har himlen mörknat.

Så idag tog vi oss till klubben där det var lydnadstävlingar, för att få lite störningsträning. Oj, med folk och hundar där var.

Herr Nisse träffade jag där med, och efter lite utskällning från min sida var det riktigt roligt att hänga lite med honom  . Nisse han e cool han! 


Sen blev det lite träning med syster och huj vad jag passade på att springa kors och tvärs, hoppa på matte och försöka bita henne i fingrarna.

Matte sa att det inte var riktigt så hon tänkt träningen...så sen blev det att vackert sitta still en stund i en " sitt i grupp" övning.

Vilket jag kunde det med....


 


Sen blev det platsliggning med, men då fick jag följa med matte bakom planket och gömma mig..


  ...tills jag tyckte syster behövde värsta störningen.


Så jag sprang fram till henne och gav henne den bästa ögontvätten jag kunde! Och det tyckte jag allt hon klarade bra  ...hon är duktig min syster Yster!


Resten av träningen sprang jag det värsta jag kunde...





Hej hopp! 

 
 
Laika

Laika

28 juli 2012 22:29

Matte skrattar åt det där med Telia. Lite samma sak säger hon när man ringer in för att bredbandet inte fungerar och så blir man hänvisad till deras hemsida... Jaja, huvudsaken det fungerar när jag ska blogga ;) Vad stor du är bredvid din syster :) Ni sitter båda mycket fint.

http://www.laikagumman.bloggplatsen.se

 
Ludde

Ludde

28 juli 2012 23:31

Ni är ju superduktiga både du och syster! Skönt att matten inte drog ur sladden till datorn, för då hade det väl inte blivit nån blogg... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Rasmus

Rasmus

29 juli 2012 10:23

Här skulle man också behöva dig som störning… vilken fart och vilken glädje, fnissar. Kul med lydnadstävlingar, här saknar man vår träning och matte säger att det ska vilas ett tag till, vovv.

Kram

http://papillonbus.bloggplatsen.se/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av smulansvarld - 19 februari 2017 20:52


Här kommer en liten kvällshälsning från mig. Eftersom här fortfarande är tomt så kör jag på     Idag var jag o mina kompisar ut i skogen o spårade och sprang runt o busade på en skogspromenad. Jag må vara liten men en jobbande hund är jag minsa...

Av smulansvarld - 18 februari 2017 10:20


God Lördag på er!   Humlesurr här igen...för några smulor syns inte här?   Men desto roligare för mig     Ni minns väl hur söt jag är va??       Här sitter jag med en liten rosett jag fick på en rallytävling förr året   ...lr us...

Av smulansvarld - 11 september 2015 22:03


  Hej på er, här kommer Humlan surrande igen!  Än så länge tycks jag inte blivit upptäckt så då måste det väl vara ok  att surra runt här!😏😜   Humlan over and out!   ...

Av smulansvarld - 2 september 2015 20:02


Humlan här   Dax att busa här inne igen.... verkar inte som den där Smulan märkt nåt än??           Humlan over and out!     ...

Av smulansvarld - 28 augusti 2015 11:32


Nämen...det här var ju skoj!   Jag har just kapat Smulans blogg   Och hade hon varit här hade hon säkert skrikit högt !!     Och vem är då denna inkräktare? Jo jag heter Humlan OCH är den sötaste lilla varelsen ever!            ...

Ovido - Quiz & Flashcards