smulansvarld

Alla inlägg den 2 mars 2012

Av smulansvarld - 2 mars 2012 20:09

Vad kan vara roligare än att hitta den bästaste pinnen att knapra på när man är ute på en skogstur  . Det blev en lång runda och jag jagade ifatt syster så mkt jag orkade men mest var det nog hon som jagade mig!

Jag hade på min luvtröja och det verkade som den fick henne att vilja ta mig på riktigt!?? Jag såg kanske ut som en av nallarna där hemma??


Matte såg inte det minsta orolig ut???...men hallå matte, pröva du att bli jagad av en dreglande schäfer  !!!


Nej tacka vet jag när syster hittade en gammal sliten tennisboll, då blev hon sysselsatt med annat ett tag...närmare bestämt resten av rundan.


  


  Att bollar kan vara så kul? Inte syntes den i munnen på henne heller där hon bar runt på den.


  


Då är min pinne bra mkt roligare OCH godare,dessutom med mossa på....


Men nu ikväll ska jag få nåt ännu läckrare att gnaga på....ett smarrigt tuggben med kycklingsmak ...det är fredagsmys det!



Hej hopp! 





Av smulansvarld - 2 mars 2012 14:03

Vilken härlig start på helgen, strålande solig fredag och till och med värmer solen lite dessutom! Me like!!!

Jag fick ju iofs inte följa med matte och syster när de skulle träna lydnad på klubben, men när de kom hem fick jag mig en liten tur ut....och vet ni vad?!

Jag slapp kläder idag, jiiiipppiii det var så skönt  !  Matte trodde jag skulle slå knut på mig själv så mkt for jag runt och snurrade än hit och än dit, av glädje.


Nu ligger jag i sängen och gottar mig i solgasset, men strax ska vi ut i skogen på långpromenad...och en dag som idag har jag mkt spring i benen!



Hej hopp!





Av smulansvarld - 2 mars 2012 09:03

Vakna syster! Det är sol och FREDAG!...


  



Hej hopp! 

Ovido - Quiz & Flashcards